Fotodokumentation: Blomster og rosenduft overalt i haven! :-)

Gik lige en runde i haven tidligere på dagen med mit kamera. Næsten alle de 23 roser blomstrer nu om kap. Alt summer og dufter. Herlig sommer!

Har vi mange blomster i haven lige nu? Ja, det tror jeg nok vi har!

Min kone, Gusta, har lige lavet en mappe med dokumentation for alle de mange planter, deres navne og hvor de står i de forskellige bed. Den endte med at blive på 31 sider! Og haven er endda ganske nem at passe. Det er ikke for ingenting hun arbejder for Haveselskabet!

Herligt lige at få sommeren med her på adressen, nu hvor huset faktisk er solgt og vi endelig kan komme videre med vores operation downsize + optimere livskvalitet.

Næste mål: Sommerhus (med have naturligvis!) på nordkysten eller ved Burresø om sommeren og lejlighed i Nærum om vinteren.
:-)

PS
[Update] Hvis du vil vide hvad roserne hedder, så kan du se det her på Haveselskabets Facebook-side – Gusta syntes at det var så sejt, at jeg havde dokumenteret vores roser, så hun straks lagde billederne ind der også og tilføjede navnene.

IMG_1855IMG_1848IMG_1850IMG_1840IMG_1844IMG_1843IMG_1851IMG_1854IMG_1858IMG_1841IMG_1849IMG_1836IMG_1838IMG_1839IMG_1842IMG_1856IMG_1845IMG_1847IMG_1846IMG_1852IMG_1853IMG_1859foto

Niels Ole Dam

Niels er stifter og ejer af Things in Flow. Han har arbejdet som både teamleder, journalist, digital konceptudvikler og webredaktør, og har desuden mange års konsulenterfaring med store redaktionelle websites på open source platformen Drupal. Arbejder i dag med coaching inden for personlig produktivitet, samt som mødefacilitator, ekstern projektkonsulent og flowudvikler for en række enkeltpersoner, firmaer og organisationer. Er desuden stærk til dataanalyse med både R, Disco og ProM.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *