LEGO Creator Islands er launchet på iOS, Android og web!

Yesss, så er det andet af de spil, jeg har været producer på hos Cape Copenhagen, blevet launchet. Spillet hedder LEGO Creator Islands og kan absolut anbefales til alle børn (og andre der kan lide at bygge med LEGO-klodser)!

Opgaven lød på at skabe en opfølger til et ældre 2D Creator Island-spil som kun fandtes til web. Men denne gang med moderne teknik og en fuld 3D-model af både øerne, de animerede figurer og de LEGO-sæt spilleren bygger undervejs. Samt integration med LEGO id, så spillerne på en nem måde kan starte med at spille spillet på fx en iPad og derpå fortsætte hvor de slap i en webbrowser eller sågar en Android-enhed. Og alt sammen i en lækker visuel stil og med et engagerende gameplay, der appellerer til både mindre og større børn – og naturligvis optimeret, så det ikke fylder ret meget og også kan køre på mobile enheder, der ikke er helt nye.

Så overliggeren var sat højt fra start!

Heldigvis var udviklerne på holdet bag både meget rutinerede og ekstremt dygtige, så det lykkedes dem at komme i mål med et spil, som jeg synes er blevet rigtig, rigtig godt. Det er i hvert fald svært at lægge til fra sig, når man først er gået i gang med at bygge.

Jeg er stolt over at have været en del af dette projekt!
:-)

Det nye LEGO-spil er gratis, lokaliseret til 24 sprog og fås til både iPhone/iPad, Android og Web – samt Samsung App store.

LEGO har også en LEGO Creator Islands-webside dedikeret til spillet.

 

Niels Ole Dam

Niels er stifter og ejer af Things in Flow. Han har arbejdet som både teamleder, journalist, digital konceptudvikler og webredaktør, og har desuden mange års konsulenterfaring med store redaktionelle websites på open source platformen Drupal. Arbejder i dag med coaching inden for personlig produktivitet, samt som mødefacilitator, ekstern projektkonsulent og flowudvikler for en række enkeltpersoner, firmaer og organisationer. Er desuden stærk til dataanalyse med både R, Disco og ProM.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *