Om Things in Flow

Things in Flow forener de bedste ting fra David Allens Getting Things Done-metodik, det bedste fra Steven Coveys 7 Gode Vaner og det bedste fra Mihaly Csikzentmihalyis teorier for, hvordan man opnår flow i sit arbejde og privatliv. Tilsammen giver det alle de byggesten, der skal til, hvis man for alvor ønsker at kunne nå mere uden stress – og med en langt mindre indsats.

Things in Flow – digitale workflows til et nyt årtusinde

De tre nævnte metoder er hver for sig yderst anvendelige – også i deres oprindelige form. Men de stammer alle fra en tid før Apps, før Smartphones, før Sociale Netværk og før digitale værktøjer som Trello, Things, Omnifocus, Google Docs og Evernote.

I dag findes der en sand syndflod af digitale værktøjer, der er baseret helt eller delvist på disse metoder. Værktøjer der hver for sig eller i kombination kan være en fantastisk hjælp for teams og enkeltpersoner, der ønsker at blive mere velorganiseret. Hvis altså bare man  kunne finde ud af at bruge dem på en måde, der skaber reel værdi!

Hvad der mangler nu er praktisk viden om, hvilke af de mange værktøjer man skal vælge. Samt  viden om hvordan man bedst kan kombinere dem for at skabe simple, men effektive arbejdsprocesser, der føles som en hjælp og som ikke bare tilføjer endnu mere stress til en i forvejen hektisk hverdag.

Things in Flow – og websitet thingsinflow.dk – er sat i verden for at udfylde dette gabende digitale hul.

Kontakt Niels Ole Dam og hør nærmere.

Things in Flow tilbyder