Om Niels Ole Dam

DSC_0133Things in Flow er et digitalt konsulentbureau ejet og drevet af mig, Niels Ole Dam.

Herunder er en liste over nogle af de ting jeg tidligere har arbejdet med, og som jeg naturligvis også stadig kan hjælpe med.

Projektledelse, Drupal, websites og Open Source

Inden jeg startede Things in Flow havde jeg allerede næsten 6 års konsulenterfaring med at planlægge, udvikle, implementere og drive store redaktionelle websites baseret på open source platformen Drupal. Først som ansvarlig hos Bonnier Publications for migrering af alle bladhusets redaktionelle websites til Drupal. Og siden hen som teamleder og projektleder hos online bureauet Peytz & Co.

Kontakt mig endelig og hør om mulighederne, hvis I har behov for input og rådgivning vedr. Drupal eller udvikling af websites.

Responsive, Google Analytics, multisprog og informationsarkitektur

Fra mit arbejde har jeg også masser af praktiske erfaringer med og viden om implementering af responsive websites, opbygning og drift af multisprogede websites, opsætning og brug af Google Analytics, planlægning af effektive indholdstaxonomier, samt opbygning af WordPress-sites etc. Kontakt mig også gerne, hvis I har brug for rådgivning inden for disse områder.

Magasinproduktion, journalistik og redaktionelle produktionsflow

Jeg har desuden 14 års erfaring med magasinproduktion fra Bonnier Publications – heraf 7 af årene som journalist og senere som den første redaktør på Illustreret Videnskabs flersprogede website illvid.dk.

kontakt mig endelig, hvis I har brug for input og vejledning vedr. magasinproduktion – både klassisk og digital – eller vedr. effektive redaktionelle produktionsflows.

Spil, spilproduktion og gamification

Hvis I har brug for rådgivning vedr. spilproduktion, gameification og andre spilrelaterede ting, så er det naturligvis også noget jeg kan hjælpe med, idet jeg tidligere har arbejdet som spilproducer hos det desværre nu hedengangne spilfirma, Cape Copenhagen.

Uddannelsesmæssig baggrund

Cand. Comm./fysik fra Roskilde Universitet, suppleret med CBA fra AVT Business School samt Data Science Specialization fra Johns Hopkins University via Coursera.

Læs mere om mig og mine kvalifikationer på min LinkedIn-profil.

Mvh. Niels Ole Dam :-)